Adri de Vries versterkt bestuur ReclameArsenaal

De komst van Adri de Vries in september 2008 naar het bestuur van het ReclameArsenaal is een belangrijke versterking van de stichting. Adri brengt een indrukwekkende ervaring in de communicatiebranche met zich mee. Zij was er ruim veertig jaar werkzaam, waarvan de laatste acht jaar als directeur van SIRE (Stichting Ideƫle reclame).

Voor zij bij SIRE begon was Adri tien jaar managing partner van het door haar opgerichte bureau AdV&P, een adviesbureau voor interne communicatie. Voordien maakte zij als hoofdredacteur van het vrouwenweekblad Viva, zoals ze dat noemt, “een uitstapje naar de journalistiek”. In de tien jaar hieraan voorafgaand werkte zij bij reclamebureau Young&Rubicam, o.a. voor de Bijenkorf, verschillende ministeries, en internationale klanten. Als reclamechef bij HIJ Mannenmode maakte ze ook het vak vanuit adverteerders-zijde mee.

Naast het ReclameArsenaal is Adri bestuurlijk actief als vicevoorzitter Raad van Toezicht BovenIJ Ziekenhuis, lid bestuur Kees Scherer Stichting, lid Raad van Advies The Hunger Project en als lid FellowFondsbestuur SIRE.